Σχετικά


Οι Α. Ψάλτης & Υιοί Λτδ και Σωτήρης Ν. Ψάλτης Λτδ είναι εισαγωγείς και διανομείς ανταλλακτικών και εξοπλισμού για αυτοκίνητα σαλούν και εμπορικά οχήματα. Οι εταιρείες μας αποτελούνται από επαγγελματίες με κοινούς και ξεκάθαρους στόχους, που εργάζονται σκληρά για την επίτευξή τους. Με μεθοδικότητα, αφοσίωση και πελατοκεντρική προσέγγιση έχουμε πάντα ως γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας.

Σχετικά με την Psaltis Autoparts


Ποιοι είμαστε

Οι Α. Ψάλτης & Υιοί Λτδ και Σωτήρης Ν. Ψάλτης Λτδ είναι εισαγωγείς και διανομείς ανταλλακτικών και εξοπλισμού για αυτοκίνητα σαλούν και εμπορικά οχήματα. Οι εταιρείες μας αποτελούνται από επαγγελματίες με κοινούς και ξεκάθαρους στόχους, που εργάζονται σκληρά για την επίτευξή τους. Με μεθοδικότητα, αφοσίωση και πελατοκεντρική προσέγγιση έχουμε πάντα ως γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας.Προφίλ εταιρειών

Οι εταιρείες Α. Ψάλτης & Υιοί Λτδ και Σωτήρης Ν. Ψάλτης Λτδ, επάξια θεωρούνται ίσως ο μεγαλύτερος και πιο έμπειρος προμηθευτής ανταλλακτικών οχημάτων και εξοπλισμού, τόσο στην Κύπρο, όσο και στο εξωτερικό. Αντιπροσωπεύοντας πλειάδα προμηθευτών μεταξύ των μεγαλύτερων κατασκευαστών ανταλλακτικών και εξοπλισμού στον κόσμο, διευρύνουμε συνεχώς την ήδη ηγετική θέση που κατέχουμε στην συγκεκριμένη αγορά με νέες στρατηγικές και καινοτόμες ιδέες.

Η άμεση και άρτια εξυπηρέτηση, η παροχή των καλύτερων προϊόντων της παγκόσμιας αγοράς, η μεταπωλητική υποστήριξη και οι ανταγωνιστικές τιμές είναι χαρακτηριστικά της πολιτικής των εταιρειών μας.

Βασική μας αποστολή είναι να επιτύχουμε συνεχή και βιώσιμη ανάπτυξη στην βιομηχανία ανταλλακτικών οχημάτων και εξοπλισμού, τοποθετώντας το ανθρώπινο δυναμικό, την τεχνολογία και τις στρατηγικές συμμαχίες σε πρωταρχικό ρόλο, ώστε να εξασφαλίζεται σταθερή ποιότητα, εξυπηρέτηση και αξία προς τους πελάτες μας.Ιστορικό Εταιρειών

Περήφανοι για την πορεία των εταιρειών Ψάλτης, επενδύουμε ολοένα και περισσότερο στις συνεργασίες που αναπτύσσονται τόσο μεταξύ των καλύτερων προμηθευτών ανά τον κόσμο όσο και στην διαχρονική σχέση που έχει αναπτυχθεί με τους Κύπριους πελάτες μας.

Η πολυετής ιστορία των εταιρειών αρχίζει στα τέλη του 1960, όταν ο Ανδρέας Ψάλτης άνοιξε το πρώτο του κατάστημα στη Λευκωσία.

Το 1972, η μικρή, μέχρι τότε εταιρεία που εγκαθιδρύθηκε στη πρωτεύουσα, ανοίγει ακόμη ένα κατάστημα στην Αμμόχωστο, με την επωνυμία Σωτήρης Ψάλτης.

Η τουρκική εισβολή στο νησί το 1974 εξαναγκάζει την εταιρεία να κλείσει το κατάστημά της στην Αμμόχωστο. Παρόλα αυτά, το όραμα της οικογένειας Ψάλτη και η ανάγκη για ανασυγκρότηση συνεχίζονται εγκαινιάζοντας το 1976 κατάστημα στη Λεμεσό υπό την ιδιοκτησία του Σωτήρη Ψάλτη. Η περίοδος από 1997 έως το 2000 βλέπει τον κύκλο εργασιών της Α. Ψάλτης & Υιοί Λτδ να διευρύνεται ολοένα και περισσότερο. Το 1999 εγκαινιάζεται το κατάστημα στο Στρόβολο, το οποίο αργότερα μεταφέρθηκε στη βιομηχανική περιοχή Λακατάμειας. Ένα χρόνο αργότερα, το 2020, η εταιρεία προχωρά στη λειτουργία δύο ακόμα καταστημάτων, στη Νήσου και στην Λάρνακα.

Το 2014 ξεκίνησε μια πολύ σημαντική συνεργασία με τα λιπαντικά ENEOS, τα οποία κατέχουν την πρώτη θέση στην αγορά λιπαντικών της Ιαπωνίας. Η συνεργασία αυτή εξελίχθηκε με τεράστια επιτυχία στην Κύπρο, καθιερωνοντας μας ως τους βασικότερους προμηθευτές λιπαντικών αυτοκινήτων.

Το 2017 δημιουργήθηκαν δύο νέες κεντρικές μονάδες εξυπηρέτησης για λιπαντικά και εξοπλισμό συνεργείων, μια στην επαρχία Λευκωσίας και μια στην Λεμεσό, για να καλύψει τις ολοένα αυξανόμενες ανάγκες εξυπηρέτησης ανά το παγκύπριο ενώ το 2020 λειτούργησε νέο κατάστημα στη Δερύνεια.Παρόν

Από την μικρή επιχείρηση στα τέλη της δεκαετίας του ’60, η εταιρεία μας εξελίχθηκε σε παγκύπρια οντότητα, βασισμένη σε διεθνή πρότυπα. Παρόλα αυτά, οι επιχειρήσεις μας εξακολουθούν να θεωρούνται οικογενειακές, αφού η ιδιοκτησία ανήκει στην οικογένεια και τα μέλη της οικογένειας δραστηριοποιούνται ενεργά στις ενέργειές μας.
Η Α. Ψάλτης & Υιοί Λτδ, διατηρεί μέχρι σήμερα πέντε συνολικά σημεία πώλησης στη Κύπρο και η εταιρεία Σωτήρης Ν. Ψάλτης Λτδ διατηρεί ένα πολύ μεγάλο σημείο πώλησης στην Λεμεσό. Όλα τα σημεία υποστηρίζονται με ανεξάρτητες αποθήκες και είναι καλά οργανωμένα με προσωπικό για παραδόσεις εξαρτημάτων κλπ, καθώς και σύστημα λιανικών και χονδρικών πωλήσεων.

Με βασικό στόχο τη συνεχή εξέλιξη, οι εταιρείες αναβαθμίζονται συνεχώς με νέο σχεδιασμό και βελτίωση των υπηρεσιών τους, παρέχοντας άμεση παράδοση και συνεχή διαθεσιμότητα των αποθεμάτων τους.Μέλλον

Σεβόμενοι πάντα τις αρχές και τη φιλοσοφία των ιδρυτών μας, συνεχίζουμε να εξελισσόμαστε και να επεκτείνουμε τις υπηρεσίες μας. Στόχος μας να πραγματοποιούνται όλες οι αγορές μέσω ιδίων αντιπροσωπειών ή συνεργασιών από το εξωτερικό, αλλά και να αναπτυχθούν οι σχέσεις Business to Business (B2B) μέσω διαδικτύου με υφιστάμενους αλλά και νέους πελάτες. Εξάλλου, η συνεχής αναβάθμιση των τεχνολογιών και υπηρεσιών μας, ήταν πάντα πρώτη στη λίστα των δραστηριοτήτων μας.Κοινωνική Ευθύνη σύμφωνα με το Διεθνές Πρότυπο ISO 26000

Η συνεχόμενη εξέλιξή μας είναι αλληλένδετη με το περιβαλλοντικό μας αποτύπωμα. Η εταιρεία μας έχει λάβει την πιστοποίηση του Διεθνές Προτύπου ISO 26000 μέσω της οποίας κινούμαστε προς μια πιο πράσινη πολιτική.


Become our partner

Contact us if you are interested in becoming a supplier or customer. We will review your request and get back to you as soon as possible.

Contact Us